Handelsbetingelser


Nedenstående vilkår er gældende for 2024. NobelFood er en dansk virksomhed, læs mere om virksomheden under menupunktet “Om os“.

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. NobelFood kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Udsolgte varer & udgåede varer

Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 2-3 arbejdsdage. NobelFood tager dog forbehold for udsolgte og forsinkede varer, er dette tilfældet vil vi selvfølgelig kontakte Jer. 

Porto og fragt

Alle vores leveringer foregår via vores ordre system og sker automatisk. Der er forskellige portosatser for de forskellige produkter, da der er utrolig stor forskel på vægten af de forskellige produkter, der sælges i webshoppen. Vi sender til hele Europa og fragt til hele verden kan arrangeres.

Betaling

Hos Nobel Food tilbyder vi vores kunder at handle på 3 forskellige måder: Via kreditkort, pr. faktura eller Mobilpay. 
Beløbet bliver aldrig trukket før varen er afsendt.
Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 100 kroner. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen gå til vores inkasso afdeling, og der vil yderligere blive pålagt udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på bestillingsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

Levering af produkter

Din levering ankommer typisk 3-4 dage efter, at vi har modtaget din bestilling og vil indeholde produkter svarende til det, som du har bestilt. Der tages dog forbehold for antal leverings dage, ved levering af nogle produkter.

Fortrydelsesret og refundering af dine penge

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket vil sige, inden to måneder efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalings oplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: us@nobelfood.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Nobel International Aps
Værkstedsvej 4 
5500 Middelfart
Telefon: +45 76 50 46 90
Email: us@nobelfood.dk

Juridisk addresse
Nobel International Aps
Værkstedsvej 4
5500 Middelfart

Kundeservice hos NobelFood

Vi har international kundeservice hos Nobelfood.dk. Kom hurtigt i kontakt med kundeservice ved at gå til Kontakt. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan både træffes via e-mail og tlf., som også er angivet nederst på denne side. Vi anbefaler, at du sender en mail med dine spørgsmål med mindre, at du har en hastesag.

Lovvalg og værneting

Alle købsaftaler i denne webshop indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via nobelfood.dk og om disse vilkår skal indbringes for byretten i København.