Hvem er vi?


Så kan du se hvem det er du skriver sammen med!

Ulrik Stadelhofer
EJER

Ulrik har mere end 25års erfaring inde i heste/ avls verdenen. Han har avlet mere end 80 heste, og avler den dag i dag også. Derudover er han med ejer af Stadelhofer og Hummelshøj Dressage, som sælger Grand Prix heste international. Han har været ejer af sønderskov mølle. Har været medopstarter af et eksisterende hest foder. Medopstarter af eksisterende Urte virksomhed.
Mere end 30 års erfaring inden for jagt, med stående jagt hund. Han er markprøve dommer. Har vundet bronze til VM med stående hund. Han har været med til at opstarte et eksisterende hundefoder.
Ulrik har været med til at lave alle opskrifter på vores fodre, tilskud og urteblandinger. Det har altid været en stor passion for ham, at søger for at fodring af alle dyr, er så ren, nem og enkel som muligt. Det er også det hele Nobel Food er bygget op om.
Ulrik er manden der kan løse ALT.
I er altid mere end velkommende til at kontakte ham. Både med spørgsmål og bestillinger.

Line strölein
Salgs konsulent

( Vores blæksprutte)
Hun er vokset op med en far der har bestyret og ejet foderstof butikker i Fredericia.
Hun har selv arbejdet i flere forskellige foderstof butikker. Derudover har hun haft med heste, hunde og katte at gøre fra barnsben, og har alle dele den dag i dag også.
Hendes interesse falder især på tilskudsprodukter, urter og olier. Line er hende der styrer “ALT” det er hende i vil være i kontakt med de fleste gange på mail, sociale media og gennem hjemmesiden. Hvis i har spørgsmål, så finder hun svar 🙂
Vi er et lille team, der arbejder godt og effektivt sammen.

Bo Nørgaard
Salgs konsulent

Hans primære interesse er trav og galop heste. Dette er en verden Bo altid har været i, især travhestene har fanget hans interesse. Hans viden herinde er stor og han passer perfekt ind i teamet, da han også mener fodring ikke skal være “sværere” end det er.
Bo er altid klar på en god snak. I trav og galop verdenen er han kendt som Kagemanden, da han aldrig møder op uden en snack/ kage til Vores eksisterende/nye kunder.