Nobel Brændenælde

329 kr.

Nobel Brændenælde

Brændenælder til heste, er rig på C-vitamin, jern, natrium, klorofyl, protein og kostregulerende fibre. Planten er derfor ideel til at stimulere blodomløbet og virker vanddrivende. Kan derved afhjælpe væske ved led og sener.

Hvor vi alle kan bande over urten om sommeren, er historien en helt anden for hestene. Brændenælder til heste er særligt godt, grundet dets høje indhold af A-, C-, B- og K-vitamin, aminosyrer og mange flere. Yderligere indeholder platen “silicium”, som styrker hestens hår og hud I hesteverdenen er planten kendt som en mangehovedet størrelse og bidrager på flere forskellige parametre. Urten kan bruges som kur eller året rundt. Vi anbefaler at urten opbevares tørt og køligt.

Da vi hos Nobel ved at vi har med levende dyr at gøre, er kun det bedste godt nok når vi vælger råvarer. Nobel brændenælder er dermed 100% naturlige, og er tørret og produceret nænsomt i egne faciliteter.

Dosering

Vi anbefaler 4g pr. 100kg kropsvægt pr. dag.

OBS: Nogle heste kan reagere allergisk på brændenælder og få “nældefeber”. Hvis man imidlertid ved, at hesten er overfølsom, bør man være forsigtig og undlade at give brændenælder, hvis reaktionen viser sig. ( allergisk reaktion vil vise sig i form af buler og knopper i huden.) Tages hesten straks af produktet igen! 

Se vores store udvalg af urter og frø HER

Nobel Brændenælde

329 kr.

Vi bruger cookies samt tracking på denne side, for at personliggøre din oplevelse i vores butik. Håber dette er okay med dig!