Nobel Hørfrø

99 kr.169 kr.

Nobel Hørfrø til heste indeholder en række gode fibre og fedtsyrer.
Hørfrø indeholder gode omega 3 fedtsyrer, bidrager med gode proteiner, de er mineralholdige og indeholder nogle slimstoffer (hvis kontakt med væske, fx vand, spyt, fordøjelsessafter) der kan være gavnlige for fordøjelsen, fx i forbindelse med udskillelse af sand via afføringen.
Nobel hørfrø til heste har et naturligt højt indhold af Omega-3 fedtsyrer som bidrager til sund hest, høj optagelse af næringsstoffer og sund og blank pels.
Mange heste er i underskud af Omega 3 fedtsyrer, da der oftes naturligt tildeles mere Omega 6 fedtsyrer til hesten gennem Grovfoder og Kraftfoder end Omega 3 fedtsyrer og disse to skal balancerer rigtigt op i mod hinanden. Tildeling af Omega 3 fedtsyrer til heste medvirker til at understøtte hestens fordøjelse, luftveje, immunforsvar, frugtbarhed og præstation. Da dette udligner Omega 3 og 6 balancen.
Dosering:
Hørfrø skal udfodres tørt eller kogt, da der ved iblødsætning i koldt vand kan udvikles cyanid.
Ved kogning fjerner man risikoen.
Brug 1 del hørfrø til 2 dele vand.
Nobel Hørfrø: Ca 10-20 g pr 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder eller i mash. Ved behov kan der i perioder gives dobbelt mængde.

Nobel Hørfrø
Vi bruger cookies samt tracking på denne side, for at personliggøre din oplevelse i vores butik. Håber dette er okay med dig!