Team Nobel


Hvem er vi?

Ulrik Stadelhofer
CEO

Ulrik er direktør hos Nobel og har mere end 25 års erfaring indenfor heste- og avlsverdenen, og har avlet over 80 heste. Udover Nobel arbejder han med salg af internationale Grand Prix heste og har i mange år haft stor passion for at gøre fodring så simpelt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ulrik har været med til at lave alle opskrifter hos Nobel, herunder pelleteret foder, tilskud og urteblandinger. Så er man nysgerrige omkring sammensætning af vores produkter, eller har man behov for dybdegående viden om indholdet, så er man velkommen til at give ham et kald.

 

Line ströhlein
Sales Manager

Line er Sales Manager hos Nobel og firmaets udnævnte blæksprutte. Navnet er givet fordi Line simpelthen laver ”ALT”, det er hende i vil være i kontakt med gennem henvendelse på sociale medier, via. Mail eller igennem hjemmesiden.

Line er vokset op med alt inden for dyr/ foder. Hendes far har ejet og bestyret foderstofbutikker i Fredericia, hvor Line har lært meget om branchen igennem sin opvækst og tidlige arbejdsår. Lines primære interesse ligger især på vores tilskudsprodukter, olier og urter.

Tidligere har hun arbejdet hos flere forskellige foderstofbutikker. Derudover har hun haft med heste, hunde og katte at gøre fra barnsben, og har alle den dag i dag.

 

Gitt Hjort Berthelsen
Lagerstyring

 

Gitt holder styr på ALT hvad der har noget med varemodtagelse, vareudsendelse og varebestilling. 

Gitt har i mange år arbejdet med styrring af forskellige lagre. Alt fra bildele til Bestseller. Gitt har i mange år haft kendskab til Nobel og Teamet. Derfor er hun også den bedste til denne stilling. Da hun i mange år har haft interesse for Nobel, og derved har et stort kendskab til hverdagen her. 

Gitt er både ejer af hest og hund gennem alle hendes leve år. Derved har hun kendskab til foder og tilskud ved Nobel.