Fremstillet af 100% friske fisk

Skaga Fiskeolie og Skaga Protein er et naturligt fodertilskud til heste af alle racer. Fremstillet af 100% frisk fisk, fanget i kolde danske farvande og hele vejen op til de nordligste fiskepladser i Atlanterhavet. Garanteret fri for antibiotika.
Verdens reneste fiskeolie med Omega 3
Skaga Omega 3 fiskeolie er fremstillet af 100% fisk (vilde fisk), fanget i dansk farvand og hele vejen op til de nordligste fiskepladser i Atlanterhavet.
Skaga Omega 3 er fremstillet på verdens mest avancerede procesanlæg. Der findes kun to af disse anlæg i hele verden – det ene opstillet et sted i USA, det andet hos FF Skagen på Skagen Havn, hvor en hygiejnisk og kontrolleret produktion giver et rent, friskt produkt med et særdeles lavt indhold af frie fedtsyrer. Skaga Omega 3 er fuldstændigt renset for tungetaller, giftstoffer og urenheder. Det fås ganske enkelt ikke renere, hvis du vil give din hest det absolut bedste.
Du kan trygt servere Skaga Omega 3 som næringsrigt og sundt kosttilskud til din hest, hund og kat. Skaga Omega 3 er verdens reneste fiskeolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *