Om os


Nobel består af et team, som alle har et stort kendskab til avl/opdræt, træning, konkurrence og hvad det betyder for den enkelte at kunne præstere optimalt. Dette behøver ikke at være konkurrence dyr på højt plan, men også til det dyr, som er familiens et og alt og bare skal have det godt.

Nobel vil kun bruge de bedste råvarer. Vi bruger generelt europæiske leverandører. Vi udvælger de bedste råvarer fra leverandører, som sikrer, at vi altid har den bedste kvalitet. Nobel har inddraget eksperter fra Holland og Tyskland, samt dyrlæge Peter Fog fra Ansager Dyrehospital til at udvikle vores produkter. I dag samarbejder Nobel også særligt med dyrlæge Niels Guss Andersen.

Nobel har et KLART mål – vi vil være bedst til dine dyr!

Nobel går i allerhøjeste grad op i at etablere et samarbejde med vores kunder. For at kunne leve op til vores kunders ønsker, er det vigtigt, at vi lytter efter kundernes behov. Dette samarbejde med vores kunder har gjort, at vi har udviklet nogle produkter, som kun vi kan levere og gør, at vi differencerer os fra mange andre producenter af foder. Nobel samarbejder for at få erfaringer. Vi har samarbejdspartnere over hele Europa, som gør at vi også kan drage erfaringer fra andre lande og dermed også udveksle erfaringer og ideer, som kommer os alle til gode.

Nobel har, som nogle af de få, en uvildig kontrol af vores produkter. For at kunne leve op til vores egne mål, har vi valgt at lade et uvildigt laboratorium stå for at kvalitetskontrollere vores produkter. Vi tester alle vores produkter. Grundet vores gode samarbejde med vores kunder, har vi også altid nogle af disse, som tester vores produkter. Dette er fra nogle af landets absolutte bedste inden for sport og til den helt almindelige bruger, som vil det bedste for sine dyr.

Kun det bedste til vores heste

Nobels værdier og mål har gjort, at vi i dag overalt i Danmark leverer et stort udvalg af foder, vitaminer og mineraler til hest, hund og kat. Udover vores foder program har vi også et stort udvalg af tilbehør og strøelse.
Nobel er en innovativ virksomhed, som sætter stor ære i at levere bredt. Vi udvikler hele tiden vores koncept og har et klart mål i fremtiden om at være Skandinaviens “mest spiste foder”.

Nobel byder jer velkommen til vores website – og har I spørgsmål eller andet kan I altid ringe eller maile os! Eller kig også ind på vores Facebook side!

Kun den bedste kvalitet er god nok til vores dyr og vores kunder