Nobel B- complex

159 kr.

Nobel B-complex

Et koncentreret B-vitamin til heste i flydende form. B-Vitamin er gavnligt for hesten i forår og efterår når hesten fælder og sætter ny pels, samt til heste i stressede situationer, ved flytning, konkurrencer eller stævner.

B-Vitamin anvendes ved pelsskifte og vi anbefaler at tilskuddet strækker sig over minimum 3 uger. B- vitamin dækker over alle vitaminer der er i kategorien B vitaminer. f.eks. B-7 bedre kendt som Biotin. og mange mange flere. Hesten danner normalt selv B-vitaminer i stortarmen i forbindelse med fiberfordøjelsen, og det er derfor vigtigt at fodre med tilstrækkelige mængder grovfoder af høj kvalitet. Hvis hesten ikke får nok grovfoder, vil hesten ikke danne tilstrækkelige mængder B-vitaminer.

Når nu du lige har læst, at hesten selv producerer B-vitaminer, hvorfor så give ekstra tilskud med det?

Det skal du heller ikke nødvendigvis, dog kan det i visse tilfælde give mening at give ekstra B- Vitaminer i en periode. f.eks:

  • Hesten har en stor/tyk pelssætning.

  • Hesten har været syg/stresset med f.eks. flytning, stævner eller andet.

  • Hesten har haft fordøjelsesforstyrrelser, f.eks. diarré eller efterløb.

  • Hesten har været klippet.

Alle disse scenarier og flere til, kan være årsag til at hestens egen produktion af B-vitaminer ikke er tilstrækkelig. Så hvis du synes at din hest mangler energi, mere opmærksom (spooky) eller er lidt længe om at skifte pelsen kan det være en god ide at give B-Vitamin tilskud. 

Se vores store udvalg af tilskudsprodukter til heste HER

Nobel B- complex

159 kr.

Vi bruger cookies samt tracking på denne side, for at personliggøre din oplevelse i vores butik. Håber dette er okay med dig!