Udtalelser


Alle heste ved Bachmann Dressage står på Halmpiller fra Nobel ApS.

-Nemt at muge ud i og mindsker møddingen markant.

Bachmann Dressage

Jeg er super glade for strøelse fra Nobel både spåner og halmpiller – det er optimalt for heste, det er støvfri og giver et super godt indeklima i staldene. Derudover er de bæredygtige.

Andreas Helgstrand / Helgstrand Dressage

Stutteri Bregnerødgaard opdrætter, indkøber, uddanner og sælger heste med Grand prix for øje.

Anna Zibrandtsen – Dressur rytter på Bregnerødgaard.

Fodre alle heste med fuldfoder og tilskud fra Nobel ApS.

Derudover bruges der PeerSpan støvfri kvalitetsspåner i boksene.

Bregnerødgaard & Anna Zibrandtsen

Snart jagt-sæson igen.
Jeg købte sidste år hunden ZigZag for som jagt- og familiehund. Vi har været rigtig glade for hundefoderet fra Nobelfood. Det har hjulpet med den gode ernæring. Først hvalpepiller og nu er vi lige gået over på voksen-hundefoder. Vi har endvidere begyndt at bruge Nobel Mobility oil, som supplement da Zigzag er en aktiv hund. Det giver massere energi og en flot pels. Zigzag har gennem hele dagen massere energi til både leg, træning og jagt.
Indtil nu det er blevet er begivenhedsrigt år, med junior og aporteringsprøve samt 5. plads i RJK ung hunde mesterskab. Zigzag er klar til lidt jagt i den kommende sæson, han er også altid klar, til lidt mad fra Nobelfood.

Tue og Zigzag

Alle vores heste er godt tjent med grundfoder fra Nobel ApS, hestene æder med vellyst og så er jeg altid sikker på, at hestene får hvad de skal bruge og fuldt ud dækket i deres grundfoder. Det er et nemt foder at foder med, da det er pelleteret og derfor også kan gå i automater. Alle heste ser godt ud og er altid præsentable. Alle heste lige fra unghest til grandprix heste fodres med det samme.

Derud over kan man ikke komme uden om at, økonomien i det er meget fornuftig.

Ole Hummelhøj